ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 77-74: Ο Κλάιμπερν χάρισε τη νίκη στους Ρώσους

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 77-74: Ο Κλάιμπερν χάρισε τη νίκη στους Ρώσους

Ο Γουίλ Κλάιμπερν πέτυχε τους δέκα τελευταίους πόντους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χαρίζοντας της ουσιαστικά τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν (77-74) του εξαιρετικού Χίλιαρντ (28π.).

Ο Γουίλ Κλάιμπερν οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την 12η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε από το χέρι την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και πετυχαίνοντας τους δέκα τελευταίους πόντους για τους Μοσχοβίτες, διαμορφώσε το τελικό 77-74.

Μια επικράτηση που μόνο εύκολη δεν ήταν για την «ομάδα του στρατού», με τους Βαυαρούς να είναι άκρως ανταγωνιστικοί και να έχουν αυτοί για περισσότερη ώρα το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος, Με αυτή τη νίκη η ΤΣΣΚΑ ανέβηκε στο 7-5, ρίχνοντας την Μπάγερν στο 5-7.

Οι Βαυαροί στηρίχθηκαν κατά κύριο λόγο στον εξαιρετικό Νταρούν Χίλιαρντ, που λίγο έλειψε να τιμωρήσει την προηγούμενη ομάδα, έχοντας 28 πόντους και στον Ντεσόν Τόμας που τελείωσε με 17. Η Μπάγερν ήταν μπροστά με εννέα στο ημίχρονο (32-41), αλλά η ΤΣΣΚΑ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Ο Κλάιμπερν είχε 17 πόντους, με τους Βόιγκμαν, Σενγκέλια, Σβεντ και Χάκετ να είναι επίσης διψήφιοι.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 32-41, 56-57, 77-74

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ