Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 60-88

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 60-88

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε περιθώρια στην Μπασκόνια, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 88-60, των Βάσκων και παίρνοντας μια εύκολη νίκη.

Ένα πολύ ήσυχο βράδυ πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπασκόνια, την οποία και συνέτριψε εκτός έδρας με σκορ 88-60, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-2, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τους Βάσκους (4-8).

Η «βασίλισσα» δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην ελλιπή ομάδα του Νέβεν Σπάχια, επιβάλλοντας από το πρώτο δευτερόλεπτο τον ρυθμό της, τον οποίο δεν κατάφερε σε κανένα σημείο ακολουθήσουν οι γηπεδούχοι, παίρνοντας έτσι μια εύκολη νίκη.

Κορυφαίος για το σύνολο του Πάμπλο Λάσο ήταν ο Φαμπιέν Κοζέρ με 13 πόντους, ενώ από 12 πρόσθεσαν οι Τομά Ερτέλ και Γουόλτερ Ταβάρες. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Σιμόνε Φοντέκιο και Στίβεν Ίνοκ που είχαν από 14 έκαστος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε έχοντας το… πόδι πατημένο στο γκάζι καθώς με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου οι Μερένχες προηγούνταν ήδη με διψήφια διαφορά. Η «βασίλισσα» δεν είχε καμία διάθεση να σταματήσει ούτε στη δεύτερη περίοδο, διευρύνοντας κι άλλο το προβάδισμά της, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το ταμπλό να δείχνει 53-34 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο, με χαμηλό σκορ, όμως και πάλι η Ρεάλ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ώστε να στείλει τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους, απλουστεύοντας τα πράγματα. Στην τελευταία περίοδο οι Μερένχες έκαναν και διαχείριση δυνάμεων μην επιτρέποντας όμως στην Μπασκόνια να πλησιάσει, με το 88-60 να έρχεται φυσιολογικά.

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 34-53, 47-71, 60-88

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ