Πρόστιμο από την Euroleague στην Παρτιζάν

Πρόστιμο από την Euroleague στην Παρτιζάν

H Παρτιζάν τιμωρήθηκε από τη Euroleague για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τη Λετκαμπέλς για το EuroCup, οι οποίοι εκσφενδόνισαν αντικείμενα στο παρκέ.

Η Παρτιζάν καλείται να πληρώσει πρόστιμο, που της επέβαλε η Euroleague, για τα όσα προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς με τη Λιετκαμπέλις για το Eurocup.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, που έχει και την εποπτεία του δεύτερου τη τάξη θεσμού δεν είδε με καλό μάτι τα όσα έκαναν η οπαδοί των Σέρβων σε άλλο ένα ματς. Παρά τη νίκη με 84-77, υπήρξε ρίψη αντικειμένων στο παρκέ, από πλευράς τους, με το σύλλογο να αναγκάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη για τα «σπασμένα».

Επιβλήθηκε λοιπόν πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ για ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο στον αγώνα με την Λιετκαμπέλις σύμφωνα με το άρθρο 29.2.η) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Euroleague.

Οι «θερμόαιμοι» οπαδοί της δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν τέτοιο θέμα, κάνοντας ακόμα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δυσαρεστείται με τη συμπεριφορά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ