Μπαρτζώκας – «Θέλω να δώσω τα credit στους παίκτες μου»

Μπαρτζώκας – «Θέλω να δώσω τα credit στους παίκτες μου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με το πρώτο του εφετινό ευρωπαϊκό «διπλό» στην εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 93-72 της Αρμάνι στο Μιλάνο.

Μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως πιστεύει πολύ στους παίκτες του, τονίζοντας πως πρέπει να παίζουν σαν σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Θέλω να δώσω τα credit στους παίκτες μας και στους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Ήταν μία απόλυτα ομαδική προσπάθεια επειδή σήμερα είχαμε μία σπουδαία εμφάνιση επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και μία πολύ καλή αμυντικό εικόνα, κατά την γνώμη μου, στο δεύτερο μέρος.

Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις ενάντια στην Αρμάνι. Σταματήσαμε την δημιουργία από τους Ντιλέινι και Σέρχι και για αυτό, προφανώς, κερδίσαμε το παιχνίδι.

Είναι μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αλλά από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί η Euroleague είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Νομίζω πως η ομάδα δουλεύει στην σωστή κατεύθυνηση, κάθε παίκτης έχει συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα είχαμε πολλές ασίστ και πολλή δημιουργία. Επομένως πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι ταλαντούχοι. Απλώς χρειάζεται να παίζουμε σαν σύνολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ