«Αρπάχτηκε» με φίλαθλο ο Ντιλέινι μετά την τάπα του Φαλ

«Αρπάχτηκε» με φίλαθλο ο Ντιλέινι μετά την τάπα του Φαλ

Η απάντηση του Ντιλέινι σε φίλαθλο της Αρμάνι.

H επιβλητική εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, προκάλεσε όπως ήταν λογικό κάποιες μικρές στιγμές εκνευρισμού στις τάξεις της Αρμάνι. Η ομάδα του Ετορε Μεσίνα υποδέχτηκε τους ερυθρόλευκους έχοντας κρατήσει το αήττητο στην έδρα της και ουδείς περίμενε ότι θα εμφανιζότανε τόσο ανήμπορη να αντισταθεί στις ορέξεις τους.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός προηγούνταν με διψήφια διαφορά κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους Ιταλούς φιλάθλους, κάποιοι από τους οποίους έχαναν την υπομονή τους όσο περνούσε η ώρα. Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος που είχε ο Μάλκομ Ντιλέινι με οπαδό που καθόταν στις court seats.

Ενα λεπτό πριν από τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου και με το σκορ στο 55-70 ο Αμερικανός γκαρντ επιχείρησε ντράιβ, αλλά δέχτηκε ένα μεγαλοπρεπές στοπ από τον Μουσταφά Φαλ. Η μπάλα βγήκε εκτός και την ώρα που ο Ντιλέινι πήγε να κάνει την επαναφορά, ο εν λόγω φίλαθλος του απευθύνθηκε δυσαρεστημένος τονίζοντας του ότι κανονικά τέτοιες προσπάθειες θα έπρεπε να να τις μετατρέπει σε καλάθια.

Ο γκαρντ της Αρμάνι, γνωστός για την θερμή ιδιοσυγκρασία του δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο. Γύρισε προς τον φίλαθλο και του ζήτησε ευγενικά να … βγάλει τον σκασμό. «Shut the fuck up», τα ακριβή του λόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ