Δοκιμασία στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό

Δοκιμασία στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να τσεκάρει τις δυνάμεις της στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Euroleague  (19:00, Novasports Prime).

Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες. Με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα και Ζενίτ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την Euroleague. Βεβαίως, οι «πράσινοι» παραμένουν στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης, καθώς μετά από 12 αγώνες, είναι στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 3-9.

Ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει πόσο δύσκολο θα είναι το έργο της ομάδας του στη Μόσχα. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου, που έμεινε στην Αθήνα λόγω της βαριάς ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Αντιθέτως, ταξίδεψε με την αποστολή και αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Όσον αφορά τους Μοσχοβίτες, το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στην 9η θέση της διοργάνωσης με 7 νίκες και 5 ήττες. Η ρωσική ομάδα προέρχεται από τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, με τον Έλληνα κόουτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για το σημερινό ματς με το «τριφύλλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ