ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με νίκη μετά τη σπουδαία επικράτηση στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, εκεί όπου οι πράσινοι με μπροστάρη τον Νέντοβιτς έφτασαν σε μεγάλη νίκη (81-76) επί των ερυθρολεύκων. Την περασμένη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Ζενίτ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα και τα κατάφερε, με το τελικό 70-64 να συνδυάζεται από καλή εμφάνιση για τους παίκτες του Πρίφτη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα πηγαίνει καλά στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 7-5, μετρώντας μάλιστα τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στη διοργάνωση. Τελευταία «θύματά» της οι Μπασκόνια (80-74) και Μπάγερν Μονάχου (77-74). Κορυφαίοι σε αυτές τις αναμετρήσεις οι Κλάιμπερν και Βόιτμαν.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Μόσχα χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του τριφυλλιού ταλαιπωρείται από βαριά ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν προπονήθηκε καθόλου μετά τη νίκη επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Παρότι έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος, δεν τα κατάφερε και θα μείνει στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει μια πολύ σημαντική απουσία σε ένα από τα δυσκολότερα της της σεζόν. Από την άλλη ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι κανονικά στην αποστολή για τη Μόσχα, όμως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, τις προηγούμενες μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Πέμπτης, στη Μόσχα.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Πρίφτης «Δεν μπορούμε να στηριχτούμε όλη τη χρονιά στην ζώνη»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (2/12 19:00) και τόνισε πως δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να στηριχθεί όλη τη χρονιά στην άμυνα ζώνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για την ΤΣΣΚΑ: «Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με καλό ρόστερ, πολύ καλά προπονημένη, με σταθερό κορμό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης, να φανούμε σε πρώτη φάση ανταγωνιστικοί. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια».

Για το πλάνο του ματς: «Υπάρχουν «χτυπήματα» που περιμένουμε από παίκτες που έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με κάποια δικά μας match up. Θα πρέπει εκεί να εκτελέσουμε σωστά όσα έχουμε πει και να αποτρέψουμε κάποια πράγματα. Το ριμπάουντ μας απασχολεί, η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή στο επιθετικό ριμπάουντ. Αν έπρεπε να εστιάσω σε δύο θα ήταν αυτά. Προφανώς, το μακρινό σουτ θα παίξει σημαντικό ρόλο και για τις δύο ομάδες και κυρίως για εμάς».

Για την άμυνα ζώνης του Παναθηναϊκού: «Η ζώνη είναι μια περιστασιακή άμυνα, δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτήν για όλη τη χρονιά. Μας βοήθησε σε συγκεκριμένες στιγμές. Λέγεται πως η ζώνη ελέγχει τα ριμπάουντ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολλές φορές βρίσκεσαι εκτός θέσης και δεν είναι εύκολο να κάνεις box out. Είναι λίγο ουτοπικό αυτό, δεν είναι ακριβώς έτσι. Είτε man to man, είτε ζώνη, θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια, όλοι στην ομάδα, όχι μόνο οι ψηλοί, για να συνεισφέρουν στο ριμπάουντ».

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Ιτούδης «Το πιο σημαντικό είναι πώς παίζει ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό»

Ο Δημήτρης Ιτούδης και στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού» τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πιο σημαντικό είναι πώς παίζει ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό. Άλλαξαν τη φιλοσοφία τους. Παλαιότερα δέχονταν πολλές επιθέσεις στη ρακέτα, είχαν προβλήματα αμυντικά, οπότε τώρα χρησιμοποιούν περισσότερο ζώνες, 2-3, 3-2, με ένα μεγάλο κορμί στη μέση. Ο Νέντοβιτς επέστρεψε, έχει καλό ρυθμό στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, έχει καλή απόδοση.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχουν τον Πέρι και τον Μέικον ως χειριστές της μπάλας, ο Σαντ-Ρος τους βοηθά, ο Παπαγιάννης κάνει εξαιρετική δουλειά με τον Ουάιτ και τον Έβανς να έρχονται από τον πάγκο. Αυτή είναι μια ομάδα που παλεύει και μάχεται. Οι βαθμολογίες στην Ευρωλίγκα αποσπούν την προσοχή όταν τις βλέπεις νωρίς στη διοργάνωση. Μπορεί να είστε δύο νίκες από τα πλέι οφ κι άλλες δύο από τη 16η-17η θέση. Αυτό δείχνει πόσο σφιχτός είναι ο ανταγωνισμός από πολλές απόψεις».

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ