Εγκώμια Περάσοβιτς για Ολυμπιακό – «Είναι ομάδα επιπέδου Final Four»

Εγκώμια Περάσοβιτς για Ολυμπιακό – «Είναι ομάδα επιπέδου Final Four»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς «αποθέωσε» με δηλώσεις του τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague και υποψήφια για το Final Four.

O Oλυμπιακός ταξιδεύει για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Ούνικς Καζάν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague (3/12, 18:00). Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς προέβη στις καθιερωμένες δηλώσεις μία μέρα πριν το παιχνίδι και αποθέωσε τους ερυθρόλευκους, λέγοντας πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και υποψήφια για το Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε ο Περάσοβιτς:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες σε καλύτερη κατάσταση στην Euroleague αυτή την στιγμή. Κέρδισαν μερικές δυνατές ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια. Έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα και έχουν έμπειρους παίκτες με ποιότητα σε κάθε θέση. Πολύς κόσμος λέει ότι είναι σοβαρός υποψήφιος για να είναι στο Final Four, οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε πιθανότητες μόνο αν παίξουμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι«.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ