Μεσίνα – «Είμαστε σίγουροι πως ο Μπέντιλ θα μας βοηθήσει»

Μεσίνα – «Είμαστε σίγουροι πως ο Μπέντιλ θα μας βοηθήσει»

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Άλμπα Βερολίνου, ενώ αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Μπεν Μπέντιλ.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου για τη Euroleague, με τον Έτορε Μεσίνα να τονίζει πως πρόκειται για πολύ καλή ομάδα που βασίζεται στην κίνηση χωρίς την μπάλα.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε και την προσθήκη του Μπεν Μπέντιλ, επισημαίνοντας ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:

«Είναι προφανές πως πρόκειται για ένα περίπλοκο παιχνίδι. Ερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και πρέπει να «χτίσουμε» την σκληράδα και την αμυντική μας ποιότητα για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα του παιχνιδιού.

Κάναμε κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις για να εντάξουμε τον Μπέντιλ στο rotation. Είμαστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει από την στιγμή που μας λείπουν οι Μήτογλου και Ταρζέφσκι.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που βασίζεται στην κίνηση με και χωρίς την μπάλα, καθώς και στον υψηλό ρυθμό. Μία ομάδα που έπαιζε καλά με τον Αΐτο Ρενέσες και η οποία συνεχίζει στα ίδια επίπεδα με τον κόουτς Γκονζάλες. Θα είναι ένα σκληρό ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ