Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν 73-65

Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν 73-65

Η Μπάγερν Μονάχου έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα κόντρα στη Βιλερμπάν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 73-65 και πλησιάζοντας στην οκτάδα.

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την έκτη της νίκη στη Εuroleague, επικρατώντας της Βιλερμπάν με σκορ 73-65, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Έτσι το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 6-7 ανεβαίνοντας 11η και πλησιάζοντας στις θέσεις που οδηγούν στα play-offs, ενώ οι Γάλλοι έπεσαν στο 7-6 όντας πλέον εκτός οκτάδας.

Κορυφαίος για τους Βαυαρούς ήταν ο Όγκουστιν Ρούμπιτ που τελείωσε το ματς με 19 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς που πρόσθεσε άλλους 18. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Έλι Οκόμπο με 14, με τους Τζέιμς Γκιστ και Κρις Τζόουνς να έχουν από 10.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο, καθώς η Βιλερμπάν ξεκίνησα πολύ καλύτερα την αναμέτρηση παίρνοντας από νωρίς μια μικρή διαφορά που διατήρησε σε όλο το δεκάλεπτο. Όμως στη συνέχεια, η Μπάγερν βρήκε ρυθμό και με δικό της σερί μπόρεσε όχι μόνο να μειώσει, αλλά και να προσπεράσει, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το υπέρ της 39-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Βαυαροί συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, χωρίς όμως να μπορούν να ξεφύγουν από τους Γάλλους, που παρέμεναν κοντά στο σκορ. Ωστόσο οι παίκτες του Αντρέα Τρινκέρι κράτησαν μια μικρή διαφορά. Η τελευταία περίοδος ήταν καθοριστική για τους Γερμανούς καθώς εκεί ήταν που καθάρισαν το ματς, φτάνοντας ακόμα και σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά, παίρνοντας τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ