Ο Ντε Κολό ξεπέρασε τον Σπανούλη (pic)

Ο Ντε Κολό ξεπέρασε τον Σπανούλη (pic)

Με τους 14 πόντους που μάζεψε στο σύστημα αξιολόγησης για το ματς με την Μονακό, έφτασε συνολικά τους 4.184 στην Ευρωλίγκα και ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είχε 4.183 σε 358 ματς στη διοργάνωση.

Η Φενερμπαχτσέ επικράτησε με 96-86 της Μονακό στην Τουρκία για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και πέτυχε την 4η νίκη της στη φετινή διοργάνωση. Ενας από τους πρωταγωνιστές της τούρκικης ομάδας ήταν ο Νάντο Ντε Κολό, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να ολοκληρώνει το ματς με 15 πόντους με 1/2 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 4/7 βολές.

Παράλληλα, κατέβασε 1 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα, μια εμφάνιση που του έδωσε 14 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης (ranking). Με αυτούς τους 14 πόντους έφτασε συνολικά τους 4.184 στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα και ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ντε Κολό βρίσκεται πλέον στην κορυφή με τους περισσότερους πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, αφήνοντας τον Βασίλη Σπανούλη στη δεύτερη θέση με 4.183 βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γάλλος χρειάστηκε 237 παιχνίδια (σ.σ έχει παίξει με Βαλένθια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ), ενώ από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης είχε 4.183 με 358 ματς στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ