Ολυμπιακός – Για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο Καζάν

Ολυμπιακός – Για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο Καζάν

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί απόψε με την Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα.

Μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο κόντρα στην Ολύμπια Μιλάνο, ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του κόντρα απόψε στο Καζάν κόντρα στην Ούνιξ για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (18:00).

Οι Πειραιώτες με ρεκόρ 8-4 θα «κονταροχτυπηθούν» με τους Ρώσους που είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και βρίσκονται μία νίκη πίσω τους (σ.σ. 7-5). Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε και τον Μιχάλη Λούντζη ο οποίος έλειψε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική.

Από την άλλη και η ρωσική ομάδα θα αγνωιστεί χωρίς απουσίες και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα έχει στη… φαρέτρα του δυνατά «όπλα» όπως ο Μάριο Χεζόνια και οι Λορέντζο και Τζον Μπράουν, Αϊζάια Κάνααν, Τόνι Τζεκίρι, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Ο Τζι Μέγιο, αλλά και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γιάνις Τίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες μόλις δύο φορές στην ιστορία τους στην Ευρωλίγκα, τη σεζόν 2016/17, με τον Ολυμπιακό να νικά 90-75 στην Ρωσία και 88-59 στο ΣΕΦ.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Αννε Πάντερ (Γερμανία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ