Εσύ ξέρεις τι θα συμβεί απόψε με Χεζόνια και Ολυμπιακό;

Εσύ ξέρεις τι θα συμβεί απόψε με Χεζόνια και Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός(8-4) δοκιμάζεται απόψε στην Ρωσία κόντρα στην Ούνικς(7-5) του Μάριο Χεζόνια για την 13η αγωνιστική της Εuroleague.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε(18.00) στην έδρα της Ούνικς στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Euroleague,  με τους ερυθρόλευκους να έχουν στόχο μια ακόμη εκτός έδρας νίκη μετά απο αυτή που πέτυχαν στο Μιλάνο. Ωστόσο,  για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ούνικς του Μάριου Χεζόνια τον οποίο, θα βρουν για πρώτη φορά απέναντι τους μετά την επιστροφή του από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι κατά την διάρκεια της περασμένης χρονιάς, δεν πρόλαβαν να αντιμετωπίσουν τον Χεζόνια, καθώς ο Κροάτης φόργουορντ ήρθε στον Παναθηναϊκού, αφού οι δυο ομάδες είχαν δώσει τα μεταξύ τους παιχνίδια,  θέλουν να περιορίσουν την δράση του σούπερ σταρ της Ούνικς και να κάνουν ένα ακόμη μεγάλο διπλό στην Ευρωλίγκα.

«Οι αντίπαλοί μας έχουν καλό προπονητή, έχουν πολύ καλό υλικό, έχουν ταλαντούχους παίκτες και έκαναν και μια δύο προσθήκες καλές. Οπότε είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Έχει αρκετούς Αμερικανούς και δεν είναι τυχαία η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της», δήλωσε για την Ούνικς, λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Ρωσία ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως στην μοναδική επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Καζάν (2/2/2017) η ομάδα του Πειραία είχε επικρατήσει με 90-75 με τον Γιώργο Πρίντεζη να σημειώνει 20 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ