Euroleague – Παραδέχθηκε το λάθος της στο Ρεάλ – Μακάμπι

Euroleague – Παραδέχθηκε το λάθος της στο Ρεάλ – Μακάμπι

Τη λανθασμένη αλλαγή που έγινε στην χθεσινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μακάμπι παραδέχθηκε η Euroleague.

Η Euroleague πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες από πλευράς Μακάμπι Τελ Αβίβ για την αλλαγή που έγινε στα 40 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε παραδέχθηκε το λάθος που έγινε και τόνισε ότι κακώς έγινε η αλλαγή του ο Ερτέλ αντί του Τζέφρι Τέιλορ, λέγοντας ότι ήταν «νεκρός» χρόνος και δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή από πλευράς γηπεδούχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, με 0:40,2 να απομένουν στο ρολόι του αγώνα, η μπάλα έφυγε εκτός ορίων με την κατοχή να παραχωρείται στη Μακάμπι από τη στη γραμμή βάσης. Πριν ξαναμπεί η μπάλα εντός ορίων, η Μακάμπι πήρε τάιμ άουτ. Κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ, ο Ερτέλ της Ρεάλ Μαδρίτης αντικαταστάθηκε από τον Τέιλορ.

Μετά το τάιμ άουτ, ο Σκότι Γουίλμπεκιν προσπάθησε να επαναφέρει την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα την παράβαση πέντε δευτερολέπτων, που κρίθηκε σωστά από τον διαιτητή. Σε αυτό το σημείο, ο Τέιλορ αντικαταστάθηκε από τον Ερτέλ.

Ούτε οι διαιτητές ούτε η γραμματεία εντόπισαν αυτό το λάθος και καθώς δεν υπήρχε χρονική φάση του αγώνα μεταξύ των αλλαγών, τόσο η επανείσοδος του Ερτέλ όσο και η επιστροφή του Τέιλορ στον πάγκο δεν θα έπρεπε να επιτραπούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ