Μπάγερν – Χωρίς φιλάθλους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου

Μπάγερν – Χωρίς φιλάθλους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου

Eξαιτίας των νέων μέτρων της κυβέρνησης η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της στις εντός έδρας αναμετρήσεις μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Μετά την νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Βιλερμπάν με 73-65 για την 13η αγωνιστική της Euroleague, φαίνεται, πως η έδρα των Βαυαρών θα παραμείνει κλειστή για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η κυβέρνηση της Βαυαρίας ανακοίνωσε νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, τα οποία δεν επιτρέπουν πλέον στους θεατές να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

Όλα αυτά θα ισχύουν τουλάχιστον μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και υπάρχει περίπτωση τα μέτρα αυτά να επεκταθούν αναλόγως την κατάσταση. Σε αυτό το διάστημα η Μπάγερν Μονάχου έχει προγραμματισμένα 2 παιχνίδια για πρωτάθλημα και την Euroleague. Πιο συγκεκριμένη οι Βαυαροί στις 6 Δεκεμβρίου υποδέχονται την Χάιντελμπεργκ, ενώ στις 9 του μήνα φιλοξενούν την Αναντολού Εφές.

Πάντως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπάγερν η ομάδα παραμένει αισιόδοξη για την κατάσταση και ελπίζει να δει τους φιλάθλους στις κερκίδες το συντομότερο δυνατόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ