Σλούκας – «Είμαι εδώ για να πάρω τις αποφάσεις»

Σλούκας – «Είμαι εδώ για να πάρω τις αποφάσεις»

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πρέπει να παίρνει στις κρίσιμες στιγμές και δεν έδειξε καμία διάθεση να... κρυφτεί.

Τη νίκη από την κανονική διάρκεια θα μπορούσε να έχει πάρει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του στην NOVA πως δεν φοβάται να βγει μπροστά στις κρίσιμες στιγμές.

Όσα είπε ο Σλούκας:

«Ξέραμε ότι έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργεια της Ούνικς, γιατί εδώ παίζουν με μεγάλη ενέργεια και με πολλές αλλαγές. Ελέγξαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, βάλαμε μεγάλα καλάθια, εκμεταλλευτήκαμε και τον Φαλ, που είναι η δύναμή μας στις αλλαγές και κερδίσαμε. Χτυπήσαμε από μέσα γιατί ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα.

Αν δεν κάναμε 2-3 λάθη θα το είχαμε καθαρίσει από την κανονική διάρκεια. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε. Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε το παρελθόν και κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Είμαι εδώ για να πάρω τις αποφάσεις, κάποιες φορές θα είναι σωστές, κάποιες λάθος. Δεν φοβάμαι την κριτική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ