Λαρεντζάκης – «Κλειδιά της νίκης η νοοτροπία κι η συγκέντρωση που δείξαμε»

Λαρεντζάκης – «Κλειδιά της νίκης η νοοτροπία κι η συγκέντρωση που δείξαμε»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ούνικς αναφέρθηκε στη σημασία της σοβαρής νοοτροπίας που έδειξε εκείνος κι οι συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Ρωσία κόντρα στην Ούνικς Καζάν με 87-84 στην παράταση και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε ότι η καλή νοοτροπία όλης της ομάδας ήταν αυτή που έφερε την σημερινή νίκη.

Ο διεθνής περιφερειακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι στην Ρωσία έχοντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά παρουσίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: 

«Αισθάνομαι υπέροχα, επειδή το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νίκη. Πήραμε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας εκτός έδρας. Είναι πολύ σημαντική εμάς, ενώ μας δίνει ρυθμό και για τη συνέχεια».

«Φυσικά κι η νοοτροπία μας ήταν πολύ σημαντική για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοι μας πίεσαν πολύ. Η νοοτροπία μας ήταν πολύ σοβαρή όπως κι η συγκέντρωση που δείξαμε στο ματς, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επικράτηση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ