Δεν προπονήθηκε ο Φαλ – Τι χάνει ο Ολυμπιακός δίχως τον «πύργο» του

Δεν προπονήθηκε ο Φαλ – Τι χάνει ο Ολυμπιακός δίχως τον «πύργο» του

Ο Μουσταφά Φαλ δεν προπονήθηκε σήμερα και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο εκτός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (9/12, 20:00). Τι χάνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα...

Χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τη Λάρισα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ο Γάλλος σέντερ χτύπησε στο χθεσινό ματς και δεν επέστρεψε στο παρκέ, ενώ οι εξετάσεις που υποβλήθηκε από το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων επιβεβαίωσαν την εκτίμηση πως έχει υποστεί διάστρεμμα.

Πλέον, η κατάσταση του Φαλ θα εξετάζεται μέρα με την μέρα και ανάλογα με το πως θα είναι ο αστράγαλος του αύριο το πρωί, θα αποφασιστεί το αν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαλ κάνει εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στη Χάλα Πιονίρ.

Αν ο Φαλ δεν προλάβει να δώσει το παρών στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Euroleague, ο Μπαρτζώκας θα χάσει το σημείο αναφοράς του στη ρακέτα, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο κυριαρχικούς σέντερ της διοργάνωσης. Ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί 8,8 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 0,5 κλεψίματα, 0,8 μπλοκ και το 65,7% ποσοστό ευστοχίας του Γάλλου σέντερ, ο οποίος θα είναι και αυτός που εφόσον είναι σε καλή κατάσταση θα «ματσάρει» τον Όγκνιεν Κούζμιτς στο Βελιγράδι.

Η πιθανή απουσία του Φαλ σημαίνει ότι θα βγουν μπροστά ο Χασάν Μάρτιν που έχει ανέβει στα τελευταία παιχνίδια, ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, αλλά και ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής ιδιαίτερα στη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ