Μπέντιλ – «Ο Μήτογλου ήταν ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο για να έρθω στην Αρμάνι»

Μπέντιλ – «Ο Μήτογλου ήταν ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο για να έρθω στην Αρμάνι»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι Μιλάνο Μπεν Μπέντιλ αποκάλυψε πως ο Ντίνος Μήτογλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να υπογράψει τελικά στην Ιταλική ομάδα.

Ο Μπεν Μπέντιλ αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Μπέντιλ μετά τον Παναθηναϊκό θα συνυπάρξει ξανά με τον Ντίνο Μήτογλου  ο οποίος αυτό το διάστημα παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού.

Ο Γκανέζος Φόργουορντ παραχώρησε της πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο τονίζοντας πως ο Ντίνος Μήτογλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να ενταχθεί στο δυναμικό του Έτερο Μεσίνα.

«Ο δικός μου, ο Ντίνος Μήτογλου, ήταν ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε γι’ αυτή την κίνηση. Ο κόουτς του ζήτησε να το κάνει, επειδή ο Ντίνο και εγώ παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό.

Εκτός γηπέδου είμαστε καλοί φίλοι, ήμουν τόσο χαρούμενος που υπέγραψε με το Μιλάνο, οπότε όταν μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία γνώριζα πως ήταν σπουδαία, επειδή είχαμε συζητήσει όσο ήμασταν στον Παναθηναϊκό για το πόσο ωραίο θα ήταν να παίζαμε ξανά συμπαίκτες», είπε ο Μπέντιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ