Ολυμπιακός – Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας

Ολυμπιακός – Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την τρίτη σερί νίκη του εκτός έδρας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός μια βδομάδα περίπου μετά το μεγάλο διπλό στη Ρωσία επί της Ούνικς, αντιμετωπίζει και πάλι εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα (20:00) και θέλει να κάνει το 3/3 μακριά από το ΣΕΦ, που θα τον φέρει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Οι ερυθρόλευκοι παρότι έχει πολύ δρόμο η σεζόν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνουν ικανοί να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, όμως αν θέλουν να βρίσκονται εκεί στο τέλος της regular season, θα πρέπει να περάσουν από το Βελιγράδι.

Μετά το Μιλάνο και Καζάν, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αποκτήσει έξτρα αυτοπεποίθηση και μακριά από το ΣΕΦ κερδίζει, ψάχνοντς τη 10η νίκη του συνολικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει 13 παίκτες στη διάθεση του στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή του Φαλ να είναι στον αέρα όμως μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με τη Λάρισα τη Δευτέρα.

Ο Γάλλος σέντερ θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί και ανάλογα με την κατάσταση του ποδιού του στο πρωινό χαλάρωμα που θα γίνει στο γήπεδο του αγώνα. Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμοι για το αποψινό ματς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρα έχει ρεκόρ 5-8 μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με τη Ζενίτ και θέλει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην οκτάδα. Οι γηπεδούχοι, που θα παίξουν χωρίς τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Άαρον Γουάιτ λόγω τραυματισμού και έχουν αμφίβολο τον εμπύρετο, Όστιν Χόλινς, δέχονται μόλις 71,8 πόντους μέσο όρο φέτος και έχουν την τρίτη καλύτερη άμυνα στη Euroleague

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εξαιρετικός στο επιθετικό ριμπάουντ με 11,3 μέσο όρο, ενώ στο ρόστερ του αγωνίζονται οι Κάλινιτς, Γουόλτερς, Ντόμπριτς, Ιβάνοβιτς και Χόλινς, αλλά και οι έμπειροι Μίτροβιτς, Τσίρμπες και Κούζμιτς. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ