Αρμάνι – Χωρίς Ντατόμε απέναντι στη Μονακό

Αρμάνι – Χωρίς Ντατόμε απέναντι στη Μονακό

Η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενείται στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό (10/12, 21:00) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Έτορε Μεσίνα να μην μπορεί να υπολογίζει στον Τζίτζι Ντατόμε που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν διάγει την καλύτερη περίοδό της τη φετινή σεζόν, καθώς μετά το αρχικό 8-1 έχουν ακολουθήσει τέσσερις σερί ήττες, με την ομάδα της Λομβαρδίας να βρίσκεται πλέον στη τέταρτη θέση, ιοόβαθμη με την Αρμάνι Μιλάνο και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο 8-5.

Επόμενη αντίπαλος είναι η Μονακό (10/12, 21:00), με τον Έτορε Μεσίνα να μην μπορεί να υπολογίζει, πέραν του Ντίνου Μήτογλου, και στον Τζίτζι Ντατόμε καθώς ο Ιταλός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη γάμπα και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο Πριγκιπάτο. Η Αρμάνι θα στερηθεί 7.8 πόντους (50% δίποντα, 45.9% τρίποντα, 84.6% βολές) και 1.6 ριμπάουντ στα 15:44΄ που προσφέρει ο κορυφαίος Ιταλός σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague.

Στα θετικά η επιστροφή του Κάλεμπ Ταρζέφσκι, ο οποίος βγήκε από το πρωτόκολλο κορωνοϊού και θα τεθεί στη διάθεση του Μεσίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ