Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 93-80 – Κυρίαρχη Μπαρτσελόνα πήρε το Clasico και έμεινε μόνη στην κορυφή

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 93-80 – Κυρίαρχη Μπαρτσελόνα πήρε το Clasico και έμεινε μόνη στην κορυφή

Η Μπαρτσελόνα δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με σκορ 93-80 των Μαδριλένων στο Clasico και μένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Euroleague.

Το Clasico για την 14η αγωνιστικής της Euroleague βάφτηκε σε… αποχρώσεις «μπλαουγκράνα», καθώς η Μπαρτσελόνα πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 93-80 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», μένοντας έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της διοργάνωσης.

Αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα στην αναμέτρηση, οι Καταλανοί ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι, χτίζοντας διψήφιες διαφορές και παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα που τους φέρνει στην πρώτη θέση με ρεκόρ 12-2, αφήνοντας πίσω τους τούς μισητούς αντιπάλους με 11-3.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς με 31 πόντους, έχοντας σημαντικές βοήθειες από τους Νίκολας Λαπροβίτολα και Μπράντον Ντέιβις που είχαν από 16 έκαστος. Από την άλλη πλευρά, Φαμπιέν Κοζέρ και Τομά Ερτέλ είχαν από 11 πόντους, ενώ 10 πρόσθεσαν οι Γουίλιαμς-Γκος, Γιουλ και Ταβάρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε την αναμέτρηση καλύτερα, όμως η Μπαρτσελόνα μπόρεσε να ισορροπήσει γρήγορα τον ρυθμό και να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι. Έτσι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχτισε μια διαφορά που έφτασε και πάνω από τους δέκα πόντους (+12), με το σύνολο του Πάμπλο Λάσο να τη ρίχνει κάτω από τα διψήφια επίπεδα, λίγο πριν το ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με τους «μπλαουγκράνα» μπροστά στο σκορ με 51-42.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν πολύ σε εκείνο το διάστημα, με αποτέλεσμα η διαφορά να παραμείνει στα επίπεδα του πρώτου μέρους, ευνοώντας έτσι τους Καταλανούς που κρατούσαν μια καλή διαφορά. Στην τελευταία περίοδο η Μπαρτσελόνα ήταν πιο σίγουρη, πήρε προβάδισμα ξανά πάνω από δέκα πόντους και έτσι έφτασε σε μια εύκολη νίκη με σκορ 93-80 που την αφήνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ