Ανακοίνωσε Σάσα Ομπράντοβιτς η Μονακό (pic)

Ανακοίνωσε Σάσα Ομπράντοβιτς η Μονακό (pic)

Η Μονακό ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Ζβέζνταν Μίτροβιτς, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να διαδέχεται τον Μαυροβούνιο τεχνικό και να επιστρέφει στους Μονεγάσκους μετά τη σεζόν 2019-20.

Ο Μονακό ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ζβέζνταν Μίτροβιτς από τον πάγκο της ομάδας μετά τις πέντε σερί ήττες που μέτρησε στην EuroLeague και τις κακές σχέσεις με τους παίκτες του και κυρίως τον Μάικ Τζέιμς, ωστόσο δεν άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα ελεύθερη τη θέση, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να επιστρέφει στο Πριγκιπάτο για να κοθοδηγήσει εκ νέου τους Μονεγάσκους, αυτή τη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η προηγούμενη θητεία του στη Μονακό ήταν τη σεζόν 2019-20, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του EuroCup, με την πορεία της όμως να διακοπτέπται εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού. Σε επίπεδο EuroLeague, έχει βρεθεί στους πάγκους των Ερυθρού Αστέρα, Κολονία και Άλμπα Βερολίνου, με το ρεκόρ του να έχει αρνητικό πρόσημο, μετρώντας 42 ήττες και 26 νίκες. Τα πράγματα είναι καλύτερα στο EuroCup, εκεί όπου έχει ρεκόρ 84-39, λαμβάνοντας μάλιστα το βραβείο του Καλύτερου Προπονητή με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν τη σεζόν 2017-18.

Αυτή την στιγμή, η Μονακό βρίσκεται στην 14η θέση της EuroLeague με ρεκόρ 5-9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ