Μεσίνα – «Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, μεγάλη εμφάνιση από τον Χολ»

Μεσίνα – «Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, μεγάλη εμφάνιση από τον Χολ»

Ο Ιταλός μίλησε για τη νίκη που πέτυχε η Αρμάνι απέναντι στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην εμφάνιση που έκανε ο Ντέβον Χολ.

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε του Παναθηναϊκού με 75-54 για την 15η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ετορε Μεσίνα να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ο Ιταλός προπονητής μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο αποψινό παιχνίδι και υποκλίθηκε στον Ντέβον Χολ για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έπαιξε σκληρά. Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας δυσκολεύει. Πέρυσι χάσαμε δυο φορές με τον Παναθηναϊκό. Μας δυσκόλευε με το μέγεθός του, τη ζώνη του και τις αλλαγές του.

Χρειαστήκαμε ένα ημίχρονο για να προσαρμοστούμε. Στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Όλοι «έβγαλαν» σημαντικές φάσεις, όπως και ο Ντέβον Χολ, που έκανε μεγάλη εμφάνιση. Συνεχίζουμε και κοιτάμε πια το παιχνίδι της Πέμπτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ