Κασελάκης – «Να λύσουμε το πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Κασελάκης – «Να λύσουμε το πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Στην αδυναμία του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας ματς στάθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά την ήττα της ομάδας του από την Αρμάνι.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στην ήττα από την Αρμάνι, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Όσα είπε ο Κασελάκης:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως μας αδικεί και το σκορ. Κάναμε το Μιλάνο να έχει αργές επιστροφές, βρήκαμε ελεύθερα σουτ κάποια μπήκαν κάποια όχι. Είχαμε πολύ καλή κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας.

Στο δεύτερο γίναμε στατικοί, δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις και γι αυτό μεγάλωσε η διαφορά. Μπορεί να επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Παίρνουμε την ευθύνη. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε 48 ώρες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο διάστημα. Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας δίνει δύναμη, αλλά πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να αντισταθμίσουμε την ποιότητα των αντιπάλων. Ευχαριστούμε στον κόσμο, οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι δεν μας αφήνουν μόνους και θα προσπαθήσουμε να τους το ανταποδώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ