«Κλειστά σύνορα» το 2021 για τον Παναθηναϊκό (vids)

«Κλειστά σύνορα» το 2021 για τον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το 2021 με τραγικό απολογισμό εκτός έδρας στη Euroleague, αφού... εκτός συνόρων δεν πήρε ούτε μία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμη μια βαριά ήττα τη φετινή σεζόν εκτός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με 75-54 και παρέμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία της Euroleague. Οι πράσινοι συνεχίζουν να απογοητεύουν στη διοργάνωση, έχοντας ρεκόρ 4-11 και βρίσκονται στην 17η θέση πάνω μόνο από τη Ζαλγκίρις που έχει ρεκόρ 3-11.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι κατώτερη των περιστάσεων στα εκτός έδρας παιχνίδια και κατάφερε μετά από 9 ματς στη φετινή Euroleague να μην έχει πάρει ούτε ένα ροζ φύλλο αγώνα, έχοντας ηττηθεί και από την ουραγό Ζαλγκίρις.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως για το 2021 ολοκλήρωσε κόντρα στην Αρμάνι τα εκτός έδρας παιχνίδια του το τριφύλλι και ο απολογισμός είναι τραγικός. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι εδώ και έναν χρόνο έχουν καταφέρει να μην έχουν νικήσει εκτός συνόρων και να μετρούν μόλις μια νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ. Αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στην περσινή Euroleague όμως με 77-88.

Στις 5 Φεβρουαρίου που έγινε το ματς τότε, ο Παναθηναϊκός είχε στην άκρη του πάγκου του τον Όντεντ Κάτας, ενώ και πέρσι ήταν εκτός οκτάδας, έχοντας πορεία ανάλογη με τη φετινή. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους εξάλλου και επιβεβαιώνουν ότι οι πράσινοι δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε 8 παιχνίδια για την περσινή σεζόν στο 2021 μακριά από το ΟΑΚΑ, καταφέρνοντας να κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό, ενώ σε 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις τη φετινή περίοδο μετράει ισάριθμές ήττες, αγνοώντας το «διπλό» για περίπου 11 μήνες! Ο απογοητευτικός απολογισμός μετά την ήττα και από την Αρμάνι για το τριφύλλι είναι σε 17 εκτός έδρας ματς 16 ήττες, ενώ φέτος έχει μόνο 4 νίκες κι αυτές στο ΟΑΚΑ κόντρα σε Εφές, Φενέρμπαχτσέ, Ζενίτ και Άλμπα Βερολίνου.

Aναλυτικά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού:

Στο πρώτο μισό του 2021

Στο δεύτερο μισό του 2021

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ