Τζόρτζεβιτς – «Πολύ επικίνδυνη η Μπασκόνια, κλειδί του παιχνιδιού τα ριμπάουντ»

Τζόρτζεβιτς – «Πολύ επικίνδυνη η Μπασκόνια, κλειδί του παιχνιδιού τα ριμπάουντ»

Ο προπονητής της Φενέρ, Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσε μετά την χθεσινή (14/12) εντός έδρας νίκη της κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με 90-79, επικεντρώνεται πλέον στο προσεχές παιχνίδι της Πέμπτης (16/12) κόντρα στην Μπασκόνια (19:45) για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

O προπονητής της τουρκικού συλλόγου, Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μάχη με τους Βάσκους, λέγοντας ότι η Φενέρ πρέπει να ανακτήσει την ενέργειά της και να δώσει μεγάλη προσοχή στο κομμάτι των ριμπάουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό από το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να επικεντρωθούμε εκ νέου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας και να προετοιμαστούμε για άλλο ένα φυσικό παιχνίδι. Έχουν μεγάλη εμπειρία στην ομάδα με βάθος στον πάγκο και νέο προπονητή. Μπορείτε να τους δείτε να παίζουν με νέα ενέργεια.

Η Μπασκόνια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολλούς καλούς αθλητές, ξεκινώντας από τον Μπόλντγουϊν. Ο Φοντέκιο και ο Γκιεντράιτις στη θέση του σουτέρ τους δίνουν πολλά. Απλώς πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για άλλη μια μάχη. Ο αγώνας κάτω από το καλάθι θα είναι το μεγάλο κλειδί του παιχνιδιού και πρέπει να είμαστε σε θέση να κερδίσουμε το παιχνίδι των ριμπάουντ και να μην τους αφήσουμε να πάρουν πόντους δεύτερης ευκαιρίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ