Πρόεδρος Ούνικς – «Γι΄ αυτό έφυγαν Πρίφτης και Πεδουλάκης – Το συμβόλαιο του Χεζόνια είναι υψηλό»

Πρόεδρος Ούνικς – «Γι΄ αυτό έφυγαν Πρίφτης και Πεδουλάκης – Το συμβόλαιο του Χεζόνια είναι υψηλό»

Ο Πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, μίλησε για τη συνεργασία του με τους Δημήτρη Πρίφτη και Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάριο Χεζόνια.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα «sport.business-gazeta.ru» ο Πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, μιλώντας μεταξύ άλλων για τους Δημήτρη Πρίφτη, Αργύρη Πεδουλάκη και Μάριο Χεζόνια.

Ο Ρώσος παράγοντας αναφέρθηκε στην αποχώρηση του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού από την ομάδα, για την απόλυση του Πεδουλάκη λόγω… γλώσσας, αλλά και για το αστέρι της τωρινής ομάδας, Μάριο Χεζόνια.

Οι δηλώσεις του Εβγκένι Μπόγκατσεφ:

Για την αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι: «Το καλοκαίρι αλλάξαμε τον προπονητή, καθώς αποχώρησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ήταν τέσσερα χρόνια και η ομάδα μας παρουσίασε πρόοδο με τη δουλειά του. Πιστεύω ό,τι μέσα από την ομάδα μας έδειξε την προπονητική του αξία.

Το συμβόλαιό του είχε την οψιόν. Είχε το δικαίωμα να πληρώσει κάποια χρήματα και να πάει σε άλλη ομάδα. Ήθελε να ήταν κοντά στην οικογένεια και το σπίτι του, οπότε έκανε χρήση της οψιόν και πήγε στον Παναθηναϊκό. Έχουμε διατηρήσει φιλικές σχέσεις μαζί του. Είναι καλός προπονητής και πολύ έξυπνος. Πρακτικά κοιμόταν στο γήπεδο».

Για το αν ανησύχησε με το μέτριο ξεκίνημα της Ούνικς στη σεζόν: «Όχι καθόλου. Γνωρίζετε ότι δεν είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μία φορά το έκανα αυτό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ένας καλός Έλληνας προπονητής, ο οποίος όμως δεν ήξερε αγγλικά.

Δεν κατάφερε να δεθεί με την ομάδα και έτσι το συμβόλαιό του λύθηκε τον Νοέμβριο. Γενικά, πιστεύω ό,τι όταν μία ομάδα αλλάζει τον προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν κερδίζει κάτι στο τέλος».

Για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια: «Ο προπονητής μας βοήθησε. Είχε συνεργαστεί μαζί του στην εθνική Κροατίας και ξέρει και τον πατέρα του. Όταν υπέγραψε ο Περάσοβιτς του είπα να μας φέρει και Κροάτες, οι οποίοι είναι καλοί παίκτες. Αρκετοί ανησύχησαν ότι ο Χεζόνια θα είχε ειδική μεταχείριση από τον Περάσοβιτς.

Αλλά, ο προπονητής του συμπεριφέρεται όπως όλοι οι άλλοι. Για τα δεδομένα της ομάδας μας το συμβόλαιο του Χεζόνια είναι υψηλό. Αλλά, για τα δεδομένα της Ευρωλίγκας δεν είναι τόσο υψηλό. Το μπάτζετ μας είναι ίδιο με το περσινό. Γενικά, αυτό δεν έχει αλλάξει τα τελευταία πέντε χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ