ΕuroLeague – Ο Ρούντι πέρασε τον Σπανούλη και ανέβηκε στην 3η θέση στα εύστοχα τρίποντα

ΕuroLeague – Ο Ρούντι πέρασε τον Σπανούλη και ανέβηκε στην 3η θέση στα εύστοχα τρίποντα

Ο Ρούντι Φερνάντεθ πέτυχε δύο τρίποντα στη νίκη της Ρεάλ επί της Αρμάνι που ήταν αρκετά για να τον φέρουν πάνω από τον Σπανούλη και συγκεκριμένα στην 3η θέση στην ιστορία της EuroLeague.

Ο Βασίλης Σπανούλης κατείχε μέχρι το ξεκίνημα της «διαβολοβδομάδας» τη δεύτερη θέση όσον αφορά τα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της EuroLeague, έχοντας ευστοχήσει σε 518, ωστόσο μέσα σε τρεις μέρες αποχώρησε από την πρώτη τριάδα για να δώσει τη θέση του σε δύο Ισπανούς.

Η αρχή έγινε με τον Σέρχιο Ροντριγκέθ, ο οποίος ξεπέρασε τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας πλέον 521. Ένας συμπατριώτης του έκανε το ίδιο στο παιχνίδι της Αρμάνι με τη Ρεάλ και συγκεκριμένα ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο βετεράνος φόργουορντ μπήκε στο παρκέ του «Mediolanum Forum» με 517 εύστοχα τρίποντα και έκλεισε το αγώνα στα 519, ευστοχώντας στα δύο από τα έξι που επιχείρησε.

Κάπως έτσι, οι κορυφαίοι «μπομπέρ» προέρχονται από τη χώρα της Ιβηρικής, καθώς στην κορυφή βρίσκεται – και δύσκολα θα φύγει σύντομα – ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο που μετρά 623 εύστοχα τρίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ