Χαμός στη Μακάμπι – «Τελειώνουν» άμεσα 4 παίκτες, στήριξη σε Σφαιρόπουλο

Χαμός στη Μακάμπι – «Τελειώνουν» άμεσα 4 παίκτες, στήριξη σε Σφαιρόπουλο

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στηρίζει προς το παρόν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και ετοιμάζεται να απομακρύνει παίκτες. Τζέιμς Νάναλι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Τζέιλεν Ρέινολντς και Κάμερον Τέιλορ στη «μαύρη λίστα»

Η Μακάμπι ηττήθηκε και από την Εφές εντός έδρας έχει 0/2 στη «διαβολοβδομάδα» και έφτασε αισίως τις 6 σερί ήττες. Το κλίμα είναι στραβό στην ομάδα του λαού, η οποία περνάει αγωνιστική κρίση και η διοίκηση ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές.

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στηρίζει προς το παρόν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και ετοιμάζεται να απομακρύνει παίκτες. Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά Μέσα, μέλος της διοίκησης της Μακάμπι φέρεται σε συνομιλία με τους οπαδούς της ομάδας να ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο του συλλόγου, τονίζοντας:

«Η εύκολη λύση θα ήταν να απολύσουμε τον προπονητή. Το θέμα είναι αν η ομάδα έτσι θα βελτιωθεί. Δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Η κατάσταση που επικρατεί στη Μακάμπι δεν είναι και η καλύτερη, με τους φίλους των ισραηλινών να έχουν έντονα παράπονα από την απόδοση των ξένων παικτών του ρόστερ, ζητώντας μάλιστα άμεσα αλλαγές σε όλους τους τομείς.

Θέση στο θέμα πήρε και ο Σφαιρόπουλος, που σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Εφές τόνισε: «Ίσως μιλήσω στη διοίκηση για κάποιες αλλαγές, αλλά αυτή τη στιγμή εμπιστεύομαι το ρόστερ μας. Είμαι βέβαιος πως θα ξεπεράσουμε την κρίση. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Άλλες ομάδες μετά από ένα τέτοιο αρνητικό σερί καταρρέουν, αλλά εμείς όχι. Συνεχίζουμε και παλεύουμε. Θέλουμε μια νίκη για να αλλάξει το μομέντουμ».

Σε δύσκολη θέση στην παρούσα φάση είναι οι Τζέιμς Νάναλι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Τζέιλεν Ρέινολντς και Κάμερον Τέιλορ και είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες κάποιοι εξ αυτών ή ακόμη και οι 4 να αποτελέσουν παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ