Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 90-93

Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 90-93

Η Άλμπα Βερολίνου έβγαλε το... λάδι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 93-90, χάρη σε ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα… χρειάστηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, όμως τελικά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Ούνικς Καζάν, επικρατώντας με σκορ  93-90 των Γερμανών, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το σύνολο του Ίσραελ Γκονζάλες έβαλε δύσκολα στην «ομάδα του στρατού», η οποία χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο για να εξασφαλίσει το ροζ φύλλο αγώνα και να βελτιώσει το ρεκόρ της στο 10-6, με τους γηπεδούχους να πέφτουν στο 5-11.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γιοχάνες Φότμαν που σημείωσε 16 πόντους, με τον Ουίλ Κλάιμπερν να προσθέτει άλλους 15. Στην αντίπερα όχθη, ο Μάοντο Λο ήταν καταπληκτικός με 26 πόντους, ενώ 18 μέτρησε ο Μάρκους Έρικσον.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με την Άλμπα να ξεκινά λίγο καλύτερα την αναμέτρηση και την ΤΣΣΚΑ να μπαίνει αμέσως στο ματς, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πηγαίνουν σχεδόν πόντο-πόντο και καμία να μην μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της παίρνοντας το μομέντουμ, έτσι τα πρώτα 20 λεπτά ολοκληρώθηκε με σκορ να είναι στο ισόπαλο 48-48.

Το τρίτο δεκάλεπτο άνηκε στους Γερμανούς οι οποίοι κρατούσαν «με νύχια και με δόντια» το μικρό προβάδισμα που κατάφεραν να πάρουν, και τους Ρώσους να παραμένουν κοντά, ωστόσο να μην μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Στην τελευταία περίοδο η ΤΣΣΚΑ έκανε ένα μικρό ξέσπασμα που της επέτρεψε να πάρει εκείνη τα ηνία του ματς και να φτάσει κοντά στη νίκη. Η Άλμπα προσπάθησε να πετύχει τη δική της ανατροπή, όμως οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έδειξαν ψυχραιμία, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 48-48, 73-69, 90-93

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ