Οι πιο «άτακτοι» προπονητές της Euroleague

Οι πιο «άτακτοι» προπονητές της Euroleague

Ο προπονητής με τις περισσότερες τεχνικές ποινές στην Euroleague είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με 6, ενώ Μπαρτζώκας και Πρίφτης έχουν από μία.

O προπονητής που βρίσκεται πρώτος στην λίστα με τους προπονητές με τις περισσότερες τεχνικές μετά από 16 αγωνιστικές στην Euroleague δεν είναι άλλος από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 6 τεχνικές ποινές.

Σίγουρα αυτό για πολλούς θα ήταν αναμενόμενο, καθώς ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα φημίζεται για τις εκρηκτικές του αντιδράσεις κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων των μπλαουγκράνα.

Επιπλέον αμέσως μετά τον Λιθουανό βρίσκονται οι Τρινκιέρι και Αταμάν με πέντε τεχνικές ποινές ο καθένας, ενώ ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί περισσότερες τεχνικές από τον προπονητή της «Βασίλισσας» Πάμπό Λάσο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει δεχθεί δύο τεχνικές ποινές, ενώ ο πάγκος τρεις.

Όσον αφορά τους προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Μπαρτζώκας και Πρίφτης αντίστοιχα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σχετικά «ήσυχοι» προπονητές, καθώς οι Έλληνες τεχνικοί έχουν δεχθεί μόλις μία τεχνική ποινή ο καθένας.

Τέλος, Γκονθάλεθ, Σπάχια και Περάσοβιτς μετά από 16 αγωνιστικές στην Euroleague δεν έχουν δεχθεί καμία τεχνική ποινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ