Συγκλονιστικός ο Παπαγιάννης, αλλά τον… έσκασε ο Πρίφτης

Συγκλονιστικός ο Παπαγιάννης, αλλά τον… έσκασε ο Πρίφτης

Ο Έλληνας σέντερ άφησε και τα... πνευμόνια του στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, παραμένοντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κοντράρουν την ομάδα του Πειραιά και μετά από 17 ματς στην εφετινή διοργάνωση, μετρούν μόλις 4 νίκες.

Αναμφίβολα, ένας από τους παίκτες που… διασώθηκαν στο ντέρμπι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Έλληνας σέντερ έκανε τα πάντα και στις δυο πλευρές του παρκέ, άλλα ήταν απελπιστικά μόνος. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τράβηξε το… κουπί της επίθεσης, με τον Παπαγιάννη να προσφέρει λύσεις και στην άμυνα του τριφυλλιού. Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης ήταν αδύνατο να κερδίσει μόνος του τους «ερυθρολεύκους» του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο 24χρονος παίκτης δεν έβγαινε ούτε με… αίτηση από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τον κρατάει στον πάγκο μόλις τρία λεπτά! Συγκεκριμένα, ο σέντερ του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε για 36:52, αφήνοντας και τα… πνευμόνια του στο παρκέ. Ο Παπαγιάννης ήταν μακράν ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μεγάλο ντέρμπι, με τον κόουτς του Παναθηναϊκού να μην του δίνει τα περιθώρια για ξεκούραση.

Οι «πράσινοι» μετέφεραν συνεχώς την μπάλα στον Παπαγιάννη, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους». Στα 36:52 που αγωνίστηκε, ο 24χρονος σέντερ μέτρησε 14 πόντους, έχοντας και τρομερό ποσοστό ευστοχίας, με 7/9 δίποντα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Έλληνας παίκτης, ήταν ο μοναδικός που ολοκλήρωσε τον αγώνα με double double, καθώς κατέβασε και 11 ριμπάουντ.

Πολύ καλό ματς από τον Γιώργο Παπαγιάννη, με τον Ολυμπιακό όμως να στήνει… πάρτι, φεύγοντας με το «ροζ» φύλλο από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ