Ολυμπιακός – Το μήνυμα του Βεζένκοφ για τη νίκη στο ΟΑΚΑ (pic)

Ολυμπιακός – Το μήνυμα του Βεζένκοφ για τη νίκη στο ΟΑΚΑ (pic)

Ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι Ερυθρόλευκοι στο ΟΑΚΑ και εξέφρασε τη χαρά του για την πορεία των Πειραιωτών στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» το ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί στο ντέρμπι των «αιωνίων» με 84-65, για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν τον Παναθηναϊκό, με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης των Πειραιωτών.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους, έχοντας 2/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 1/1 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας.

Μια σπουδαία εμφανιση από τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον άσο του Ολυμπιακού βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών βοήθησε την ομάδα του να πετύχει την 12η νίκη της σε 17 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την πορεία των Ερυθρόλευκων στη φετινή διοργάνωση.

«Σπουδαίος τρόπος να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο. Συνεχίζουμε δυνατά», έγραψε ο Σάσα στο μήνυμά του στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ