Μίσιτς – «Πολλές φορές δεν γνωρίζω το σκορ του αγώνα την ώρα που παίζουμε»

Μίσιτς – «Πολλές φορές δεν γνωρίζω το σκορ του αγώνα την ώρα που παίζουμε»

Ο Βασίλιε Μίσιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι πολλές φορές δεν γνωρίζει το σκορ του αγώνα την ώρα που παίζει κάτι που τον βοηθάει να παραμένει προσηλωμένος.

Ο Βασίλιε Μίσιτς σε δηλώσεις μίλησε για την δύσκολη νίκη της Εφες απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, η οποία ήρθε στα τελευταία δέκατα της αναμέτρησης.

Επιπλέον, ο ηγέτης της Εφές Αναντολού, ανέφερε ότι πολλές φορές δεν γνωρίζει το σκορ του αγώνα την ώρα που το ματς παίζεται, κάτι που τον βοηθάει να παραμένει προσηλωμένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίσιτς:

«Πολλές φορές λέω ότι πραγματικά δεν γνωρίζω το σκορ του αγώνα την ώρα που παίζουμε. Ίσως είναι ψυχολογικό θέμα, για να μένω προσηλωμένος. Δεν τα παρατήσαμε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει την κορυφαία άμυνα φέτος και έναν τρομερό ηγέτη, τον Κάλινιτς.

Πάντα λέω πως αν δεν βγάλουμε ενέργεια, δεν θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε κανέναν ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στην Euroleague. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Βγάλαμε αντίδραση. Αν δεν είχαμε αυτή την ενέργεια, σίγουρα θα είχαμε χάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ