Τον έχασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Σε ομάδα Ευρωλίγκας ο παικταράς του Λαυρίου

Τον έχασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Σε ομάδα Ευρωλίγκας ο παικταράς του Λαυρίου

Σε ποια ομάδα της Euroleague συνεχίζει ο παιχταράς του Λαυρίου;

Ο Τάισον Κάρτερ που για 1,5 χρόνο έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Λαυρίου, αποχώρησε από την ελληνική ομάδα και θα συνεχίσει στη Euroleague. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη Ζενίτ, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μην τον κάνουν δικό τους και ουσιαστικά να χάνουν έναν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προ ολίγον ημερών μάλιστα, ο Κάρτερ αποχαιρέτησε άπαντες στο Λαύριο με ένα ιδιαίτερο μήνυμα και πλέον είναι πανέτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του στη Ρωσία, με τη συμφωνία να έχει έρθει εδώ και μερικές μέρες, όμως τη Ζενίτ να ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του. Το συμβόλαιο του 23χρονου Αμερικανού περιφερειακού έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο έχει μπει και οψιόν ανανέωσης για άλλη μια χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήθελαν τον Κάρτερ το καλοκαίρι, ασχολήθηκαν μαζί του, ουσιαστικά συμφώνησαν και οι δύο με τον παίκτη και το Λαύριο, αλλά κανείς εκ των δύο «αιωνίων» δεν ενεργοποίησε τη συμφωνία. Ετσι, μετά τον Ντιαλό, που κάνει σπουδαία χρονιά με τη Μονακό, ακόμη ένας παίκτης από την ομάδα του Σερέλη, θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Αλλά όχι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό…

Αξίζει να σημειωθεί πως στο BCL ο Κάρτερ είχε μέσο όρο 17.6 πόντους με 1.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 25.5 λεπτά συμμετοχής σε πέντε ματς ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν είχε σε 11 ματς, 16.5 πόντους ανά παιχνίδι με 2.8 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 40% αποτελεσματικότητα στο τρίποντο.

Η ανακοίνωση της Ζενίτ για Κάρτερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ