Ρεάλ – Βγήκαν από την καραντίνα Λάσο και έξι παίκτες

Ρεάλ – Βγήκαν από την καραντίνα Λάσο και έξι παίκτες

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Λάσο και έξι παίκτες ακόμα ολοκλήρωσαν την καραντίνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει σιγά σιγά να ξεπερνά τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν με τον κορωνοϊό καθώς οι παίκτες ολοκληρώνουν την καραντίνα τους και επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Πιο συγκεκριμένα από την καραντίνα βγήκαν ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Λάσο και έξι ακόμα παίκτες και πρόκειται για τους Τομάς Ερτέλ, Φαμπιάν Κοζέρ, Βενσάν Πουαριέ, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Άντονι Ράντολφ και Χουάν Νούνιεθ.

Επίσης διαθέσιμοι είναι, αφού δεν νόσησαν από κορωνοϊό, οι Ρούντι Φερνάντεθ, Έντι Ταβάρες, Αλμπέρτο Αμπάλδε και Τρίσταν Βούκτσεβιτς. Αυτοί που παραμένουν σε καραντίνα είναι οι Σέρχιο Γιουλ, Τζέφρι Τέιλορ, Κάρλος Αλοθέν και Άνταμ Χάνγκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν αναβληθεί οι αγώνες της «βασίλισσας» με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα και την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, ενώ την προσεχή εβδομάδα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της με την Ούνικς στη Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ