Ζενίτ – Αναβλήθηκε το ματς με τη Βιλερμπάν, στον «αέρα» και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ζενίτ – Αναβλήθηκε το ματς με τη Βιλερμπάν, στον «αέρα» και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Η προγραμματισμένη αναμέτρηση μεταξύ Ζενίτ και Βιλερμπάν στην Αγία Πετρούπολη για την 20η αγωνιστική της Euroleague αναβλήθηκε, κάτι που σημαίνει πως και το ματς των Ρώσων με τον Ολυμπιακό είναι στον «αέρα».

Η Euroleague έχει «χτυπηθεί» από τη μετάλλαξη «Όμικρον» με αποτέλεσμα να αναβληθεί η 19η αγωνιστική, ενώ όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει θέμα και για τη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται…

Όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή, το ματς Ζενίτ-Βιλερμπάν που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί, έπειτα από αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Ρώσοι – λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις τους – και τελικά έγινε αποδεκτό.

Φυσικά τα κρούσματα στη ρωσική ομάδα επηρεάζουν άμεσα και τον Ολυμπιακό, αφού οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο δεύτερο ματς της εβδομάδας την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ με το παιχνίδι φυσικά να είναι στον «αέρα». Η Ζενίτ δεν συμπληρώνει τον μίνιμουμ αριθμό διαθέσιμων παικτών (8) και φυσιολογικά το πρώτο ματς αναβλήθηκε με τη Βιλερμπάν, όμως είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει να έχει τους διαθέσιμους παίκτες ούτε για το ματς στο ΣΕΦ και να μη γίνει κι εκείνη η αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ