Ουόκαπ – «Δεν πατάω το σήμα του Ολυμπιακού από σεβασμό, πηγαίνω γύρω γύρω»

Ουόκαπ – «Δεν πατάω το σήμα του Ολυμπιακού από σεβασμό, πηγαίνω γύρω γύρω»

Σέβεται τον Ολυμπιακό και το δείχνει με κάθε τρόπο ο Τόμας Ουόκαπ ο οποίος αναφέρθηκε σε μία... συνήθεια που έχει στα αποδυτήρια.

Πρόκειται για έναν από τους πολλούς σημαντικούς παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του. Ο Τόμας Ουόκαπ έχει καταφέρει να δικαιώσει τους ερυθρόλευκους για την απόκτηση του και δείχνει συνεχώς πως πρόκειται για έναν παίκτη με πολλή ποιότητα μέσα του.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές του ικανότητες που έχουν κάνει τον Ουόκαπ έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Ολυμπιακού φέτος. Ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει με κάθε τρόπο τον σεβασμό που τρέφει για την ομάδα του και μάλιστα αποκάλυψε μια συνήθεια που έχει να μην πατάει το σήμα των Πειραιωτών που βρίσκεται στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Zalgiris insider»:

«Έχουμε το σήμα του Ολυμπιακού στο πάτωμα στα αποδυτήρια. Όταν πρωτοήρθα λοιπόν, περπατούσα γύρω από αυτό, ποτέ πάνω του. Ένας συμπαίκτης μου με ρώτησε γιατί το κάνω αυτό. “Μα είναι το σήμα”, του είπα».

Για όσα του ζητάει ο Μπαρτζώκας ανέφερε: «Ήξερα τι θέλουν από εμένα, ήξερα τον ρόλο μου και αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τέτοιο σύστημα. Παίζω κυρίως την πρώτη και την τρίτη περίοδο και ο Σλούκας την δεύτερη και την τέταρτη. Είναι καλό να έχεις συνέπεια. Μπορώ να παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ και θα βγω μετά την πρώτη περίοδο. Αυτό σου δίνει το καθαρό μυαλό να παίζεις με όλο σου το είναι. Πραγματικά μου αρέσει αυτό. Σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, αλλά εγώ το ευχαριστιέμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ