«Έξι παίκτες της Μακάμπι θετικοί στον κορωνοϊό, στον αέρα το ματς με τον Παναθηναϊκό»

«Έξι παίκτες της Μακάμπι θετικοί στον κορωνοϊό, στον αέρα το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ έξι παίκτες της Μακάμπι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον «αέρα».

Τα προβλήματα που έχει φέρει η έξαρση του κορωνοϊού στις ομάδες της Euroleague συνεχίζονται, καθώς στην Μακάμπι έγινε μεγάλη διασπορά του ιού στο εσωτερικό της ομάδας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστούν οι αναβολές στην διοργάνωση.

Ο αγώνας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπασκόνια για την 19η αγωνιστική, όπως και ολόκληρη η αγωνιστική αναβλήθηκε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί και το παιχνίδι της Μακάμπι κόντρα στην Άλμπα για την 20η αγωνιστική. Οι Γερμανοί πριν από λίγα 24ωρα ανακοίνωσαν συνολικά 11 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.

Έτσι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι για την 21η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων στην ομάδα του λαού.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι οι παίκτες της Μακάμπι που έχουν κορωνοϊό είναι έξι στον αριθμό και αν επιβεβαιωθεί τότε αυτή τη στιγμή η ομάδα του Τελ Αβίβ έχει μόλις 8 διαθέσιμους, δηλαδή ακριβώς το όριο, καθώς έχει δηλώσει συνολικά 14 στο ευρωπαϊκό της ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ