Επίσημη η αναβολή του Μακάμπι-Άλμπα και στο βάθος… ΠΑΟ

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Άλμπα Βερολίνου αναβλήθηκε και επίσημα, έπειτα από τη γνωστοποίηση που έκανε η Euroleague, ενώ στον αέρα είναι και η αναμέτρηση των Ισραηλινών με τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Άλμπα ζήτησε τη διεξαγωγή του αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς ο κορωνοϊός έχει «θερίσει» το ρόστερ της, αφήνοντας την ομάδα χωρίς τους ελάχιστους οκτώ υγιείς παίκτες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως και η αναμέτρηση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή (14/1) παραμένει στον «αέρα».

Πλέον οι αναβολές τις 20ης αγωνιστικής αυξήθηκαν σε πέντε, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Μπασκόνια-Αναντολού Εφές, Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Βιλερμπάν και Μονακό-Ούνικς Καζάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από