Μακάμπι Τελ Αβίβ – Κρούσματα κορωνοϊού, μία εβδομάδα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Κρούσματα κορωνοϊού, μία εβδομάδα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Νέα κρούσματα ανιχνεύτηκαν στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (14/1) στο ΟΑΚΑ για την Euroleague.

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες, ο κορωνοϊός «ξαναχτύπησε» την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, στα τελευταία διαγνωστικά τεστ που υποβλήθηκε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, βρέθηκαν κάποια θετικά κρούσματα και άπαντες περιμένουν πλέον τους επαναληπτικούς ελέγχους προκειμένου να δουν το μέγεθος της διασποράς του ιού.

Σε πρώτη φάση, πάντως, η ομάδα του λαού ζήτησε από την Winner League την αναβολή του παιχνιδιού με την Νες Ζιόνα την προσεχή Κυριακή (9/1), παρά το γεγονός ότι έχει τον απαραίτητο αριθμό διαθέσιμων παικτών για να αγωνιστεί.

Ακόμα και αν η διοργανώτρια δεν αναβάλλει το παιχνίδι, η Μακάμπι έχει δικαίωμα να το πράξει από μόνη της, καθώς υπάρχει κανόνας στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, που επιτρέπει σε κάθε ομάδα να μεταθέσει αγώνα της για μία και μόνο φορά, εφόσον έχει κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της.

Όπως γίνεται αντιληπτό έχει σημάνει συναγερμός στον σύλλογο, καθώς ακολουθεί διαβολοβδομάδα, με τους Ισραηλινούς να φιλοξενούνται από τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή (14/1) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ