ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μην αγωνίστηκε στα δύο πιο πρόσφατα ματς στην Ευρωλίγκα αφού εκείνα αναβλήθηκαν, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας επικρατήσει στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς στη διοργάνωση. Το ρεκόρ της ομάδας διαμορφώνεται σε 7-10.
Ο Ολυμπιακός έρχεται από τεράστια επικράτηση κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό (65-84), έχοντας μάλιστα επικρατήσει στα 6/7 τελευταία παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα. Βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:45 της Τρίτης, στην Κωνσταντινούπολη.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λαρεντζάκης «Ελπίζω να μην χάλασε τον ρυθμό του Ολυμπιακού η διακοπή»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη και εξέφρασε την ευχή τα κρούσματα κορωνοϊού και η διακοπή στη δράση να μην απορρύθμισαν την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας έλειψε πάρα πολύ το κίνητρο του αγώνα και το να παίξουμε ένα ματς. Είχαμε αυτή τη διακοπή και η ομάδα μας είχε πάρα πολλά κρούσματα. Στην ουσία παίζουμε ένα παιχνίδι με δύο προπονήσεις όλες κι όλες, αλλά πιστεύω να μην μας έχει χαλάσει το ρυθμό, να μην μας έχει επηρεάσει αγωνιστικά, γιατί είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε και θέλουμε να κρατήσουμε την καλή μας πορεία», ανέφερε.

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει όλους τους παίκτες η εν γένει κατάσταση, είπε: «Σίγουρα χρειάζονται λίγο χρόνο οι παίκτες μέχρι να ξαναβρούν τον ρυθμό τους, με τον κορωνοϊό έχουμε βγει εκτός ρυθμού, έχουμε να παίξουμε 15 μέρες σε Ευρωλίγκα και Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ πως από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι τώρα έχουμε δουλέψει αρκετά καλά ώστε να μπορούμε αυτές τις αναποδιές να είμαστε έτοιμοι. Χρειάζεται υπομονή θέλει συγκέντρωση αλλά ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Αναφορικά με τις απουσίες των Βέσελι και Ντε Κολό και το αν απλοποιούν το έργο της ομάδας του, είπε: «Πιο εύκολο δεν θα το έλεγα γιατί έχει συμβεί στο παρελθόν αρκετές φορές, όταν λείπουν παίκτες πάει η αντίπαλη ομάδα με σκεπτικό πως λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες αλλά υπάρχουν κάποια άλλα παιδιά μέσα από την ομάδα και όλοι μαζί βγάζουν ανταγωνισμό και αντίδραση. Ο κόουτς μας έχει μιλήσει γι’ αυτό, δεν θα πάμε έχοντας στο μυαλό μας ότι τους λείπουν οι καλύτεροι τους παίκτες και είναι εύκολο παιχνίδι για μας, κάθε άλλο θα πάμε συγκεντρωμένοι σα να παίζουν και πιο σοβαροί ακόμα γιατί θέλουμε τη νίκη».

Τέλος, για το αν ο κορωνοϊός καθιστά λιγότερο… δίκαιο το μπάσκετ, είπε: «Δυστυχώς η εποχή που ζούμε είναι περίεργη όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά σε όλη τη ζωή μας. Θέλω να πω μόνο υγεία γιατί ακούμε κάτι απίστευτα νούμερα, τρομακτικά και να είναι ο κόσμος υγιής και να επιστρέψει η κανονικότητα».

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας «Είμαστε καλά τηρουμένων των αναλογιών – Κομβικό ματς με τη Φενέρ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην αγωνιστική δράση και στο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Είμαστε καλά τηρουμένων των αναλογιών. Κάναμε τα πάντα ως οργανισμός για να επανέλθουμε σε φυσιολογικές συνθήκες, αλλά όπως καταλαβαίνετε το τι θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες, είναι ερωτηματικό».

Για το αν συγκρίνεται το φετινό κύμα κρουσμάτων με το μικρότερο περσινό: «Δεν βλέπω ομοιότητες γιατί τότε νόσησαν λιγότεροι απ’ ότι τώρα. Τώρα όμως είναι με τη μετάλλαξη όμικρον και είναι λιγότερος ο χρόνος που χρειάζεται για να επανέλθουν στις προπονήσεις. Όπως καταλαβαίνετε υπολειτουργήσαμε για κάποιο διάστημα».

Για τις απουσίες Ντε Κολό και Βέσελι για τη Φενέρ: «Κάναμε μια προσπάθεια να εξηγήσουμε ότι τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας είναι πάντα πνευματικής προσέγγισης. Αν είμαστε πιο χαλαροί επειδή λείπει ο Ντε Κολό ή ο Βέσελι εννοείται θα το πληρώσουμε. Κάπως έτσι θεωρώ ότι με τον Ερυθρό Αστέρα χάσαμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε έναν σκληρό αγώνα. Για τη Φενέρ είναι πολύ σημαντικός αγώνας στην προσπάθεια να μπουν στην οκτάδα. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και δεν μπορούμε να είμαστε επαναπαυμένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε».

Για το αν οι παίκτες του αποφορτίστηκαν πνευματικά στο τελευταίο διάστημα: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Είναι δύσκολο να κάνω τέτοιου είδους αναλύσεις. Αυτά είναι ευχολόγια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όταν είσαι ασθενής, είσαι ασθενής. Είτε είσαι με την οικογένεια σου είτε δεν είσαι. Δεν ήταν μια ευχάριστη κατάσταση. Όπως θυμάστε στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια και σε εκείνο με τον Παναθηναϊκό εκτός κάναμε καλές εμφανίσεις για το χρονικό σημείο. Το γεγονός ότι δεν αγωνιστήκαμε για 19 ημέρες δεν ήταν καλό για εμάς».

Για το τι εύχεται για τον Ολυμπιακό για το νέο έτος: «Να έχουμε υγεία. Έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή ομάδα. Αν έχουμε υγεία θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με τη διοίκηση. Υγεία για όλο τον κόσμο. Να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα αυτό που μας έχει βρει».

 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ