Επιστροφή στη δράση και στα… δύσκολα για τον Παναθηναϊκό

Επιστροφή στη δράση και στα… δύσκολα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη.

Ο κορωνοϊός ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Παναθηναϊκό, με το ένα κρούσμα να διαδέχεται το άλλο. Ο νέος ιός… σφυροκόπησε ανελέητα την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που επιστρέφει στα παρκέ της Euroleague μετά από 18 μέρες και την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Πρώτο ματς λοιπόν για τον Παναθηναϊκό στη μετά covid… περιπέτεια, με τους «πρασίνους» να υποδέχονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης (21:00, Novasports 4HD).

Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανιστεί μετά και τη μεγάλη αδράνεια. Οι «πράσινοι» είναι απογοητευτικοί την εφετινή σεζόν, καθώς μετά από 17 αγώνες, βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-13. Πάνω μόνο από τη Ζαλγκίρις…

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έρχονται στο ΟΑΚΑ για διπλό… οχτάδας, καθώς παραμένουν στην 7η θέση με ρεκόρ 10 νίκες και 7 ήττες.

Στα αγωνιστικά, δύο είναι τα προβλήματα για τον κόουτς του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τους Ρώσους. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας τέθηκε νοκ άουτ.

Βεβαίως… πονοκέφαλο έχει και ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς η ΤΣΣΚΑ θα παραταχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ χωρίς τον Ουίλ Κλάιμπερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ