«Καθαρός» από τον κορωνοϊό ο Γιόβιτς – Πότε έρχεται στην Ελλάδα…

«Καθαρός» από τον κορωνοϊό ο Γιόβιτς – Πότε έρχεται στην Ελλάδα…

Ο Στέφαν Γιόβιτς ξεπέρασε τον κορωνοϊό και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού εδώ και μερικές μέρες, με τους πράσινους να έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του αλλά τον Σέρβο γκαρντ να μην έχει πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, διότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ωστοσο, η άφιξη του Γιόβιτς «κλείδωσε» για το τριφύλλι, καθώς ο Σέρβος ξεπέρασε τον κορωνοϊό και έρχεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (17/1) το απόγευμα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος άσος αρχικά ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην Ελλάδα την προηγούμενη Δευτέρα (10/1), ένα όμως προσωπικό πρόβλημα ανέβαλλε την άφιξή του για την Τρίτη (11/1). Παράλληλα, ο Γιόβιτς μόλις έλυσε το πρόβλημα του, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα και να καθυστερήσει να έρθει στην Αθήνα.

Πλέον, ο Γιόβιτς θα έρθει στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει τον 31χρονο γκαρντ ως μια πολύ σημαντική προσθήκη για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ