Το μενού της 22ης αγωνιστικής στη Euroleague

Το μενού της 22ης αγωνιστικής στη Euroleague

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει σήμερα (20/1) το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στη Euroleague. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η 22η αγωνιστική της Euroleague ανοίγει αυλαία σήμερα (20/1) με πέντε αγώνες. Δείτε αναλυτικά το ιατρικό δελτίο των ομάδων.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Ούνικς Καζάν φιλοξενεί στις 6 το απόγευμα την Μπαρτσελόνα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην πρώτη θέση (16-4), αλλά με 2 παιχνίδια περισσότερα από την Ρεάλ που ακολουθεί (15-3). Από την άλλη μεριά οι Ρώσοι με ρεκόρ 11-7 είναι στην 7η θέση και δείχνουν ικανοί για την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, σε αντίθεση με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νίκολα Μίροτιτς, Άλεξ Αμπρίνες και Πιέρ Οριόλα.

Στις 19:00 έχουμε την αναμέτρηση της Ζενίτ (12-6) κόντρα στην Μονακό (9-11), με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά φορμαρισμένες αυτό το διάστημα. Οι μεν Ρώσοι προέρχονται από την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ (81-68) για τη VTB League, ενώ οι «Μονεγάσκοι» από την επιβλητική εκτός έδρας νίκη στον «γαλλικό εμφύλιο» με τη Βιλερμπάν (75-100), στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Για τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Σαμπάζ Νέιπιερ, Κόνερ Φράνκαμπ και Αρτούρας Γκουντάιτις, ενώ για τους Γάλλους αμφίβολοι είναι οι Ντόντα Χολ και Λίο Βέστερμαν.

Το επόμενο ματς που ακολουθεί θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη (19:45) ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Ζαλγκίρις με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Οι μεν Τούρκοι, οι οποίοι βρίσκονται στο 8-10, θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Νάντο Ντε Κολό, Γιαν Βέσελι, Μάριαλ Σάγιοκ και Ντανίλο Μπαρτέλ, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πιέρια Χένρι και Ισμέν Ακπινάρ. Μέσα σε όλα τ’ άλλα η ομάδα της Πόλης ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη, χωρίς να γνωστοποιήσει όνομα.

Όσον αφορά την ουραγό της βαθμολογίας (3-14), η οποία μετράει 4 συνεχόμενες ήττες, θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Γιάννις Στρέλνικες και Τζόφρε Λοβέρν αλλά τους νοσούντες με κορωνοϊό, Τάι Γουέμπστερ, Παουίλιους Γιανκούνας και Αρτούρας Μιλάκνις.

Στις 21:00 η Άλμπα Βερολίνου (6-12) θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την πρόσφατη εκτός έδρας ήττα από την Αρμάνι (84-76) και τους «μερένχες» από την νίκη επί της Μπασκόνια (89-74).

Οι Γερμανοί μπορεί να έχουν σημαντικές επιστροφές μιας και οι Γιοχάνες Τίμαν, Τιμ Σνάιντερ και Γιόνας Μάτισεκ ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό, αλλά είναι στο χέρι του Γκονθάλεθ κατά πόσο θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη, η «Βασίλισσα» δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Έντι Ταβάρες και Ρούντι Φερνάντεθ.

Τέλος, η αυλαία της πρώτης μέρας της 22ης αγωνιστικής πέφτει με την δοκιμασία του Ολυμπιακού στην έδρα της Μακάμπι (21:05). Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση με ρεκόρ 12-6, έχουν ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό και θα παραταχθούν πλήρεις κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (7-11) που κάνει φέτος απογοητευτική σεζόν. Μοναδική απουσία για τους Ισραηλίτες ο Καϊρί Τόμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ