Σφαιρόπουλος – «Χαρούμενοι που κερδίσαμε μετά από 8 ήττες – Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»

Σφαιρόπουλος – «Χαρούμενοι που κερδίσαμε μετά από 8 ήττες – Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ομάδα του πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από οκτώ συνεχόμενες ήττες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, βάζοντας τέλος στο σερί των οκτώ συνεχόμενων ηττών που είχε.

Μετά το ματς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του που έβαλαν τέλος στο σερί, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε εξαιρετική άμυνα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σ’ αυτό το πρώτο παιχνίδι στα 90 χρόνια του συλλόγου, κερδίσαμε. Χαιρόμαστε που κερδίσαμε έπειτα από οκτώ ήττες και που παίζουμε και πάλι, όπως θέλω.

Αυτό σημαίνει εξαιρετική άμυνα. Κρατήσαμε στους 69 πόντους, την ομάδα με την καλύτερη επίθεση ανά κατοχή. Και νομίζω δεν είναι 69 γιατί στο τέλος σταματήσαμε στα 2-3 λεπτά και σκόραραν περισσότερο.

Αρχίσαμε πολύ καλά επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στην άμυνα, όμως το κλειδί για τη νίκη ήταν το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, όπου τους κρατήσαμε για πολλά λεπτά χωρίς καλάθι.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε χαρά ξανά στους φιλάθλους μας, βλέποντας την ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ