ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Με τα προβλήματά του και την απογοήτευσή του ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Εφές, για την 22η αγωνιστική, σε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων επιβεβαιώνεται και από τη βαθμολογία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε τροχιά οκτάδας με το 9-10. Από την άλλη, το «τριφύλλι» είναι στο… υπόγειο του πίνακα με το πολύ «φτωχό» 4-14.

Πάντως, η φετινή… ανάμνηση της ομάδας του Πρίφτη απέναντι σε εκείνη του Αταμάν είναι πολύ ευχάριστη. Κι αυτό γιατί, στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» έδωσαν μία εξαιρετική παράσταση, συντρίβοντας τους Τούρκους με το εμφατικό 95-69. Οι πράσινοι την περασμένη εβδομάδα έπαιξαν μόνο εναντίον της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ όπου γνώρισαν μία (ακόμα) ήττα διασυρμό με 98-74 αφού δέχθηκαν 60 πόντους στο ημίχρονο ενώ στην αρχή της 2ης περιόδου επέτρεψαν στην αντίπαλό τους σερί 23-0! Η Εφές από την πλευρά της κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στη Βαρκελώνη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, χάνοντας 82-77.

Για το ματς στην Τουρκία, ο Πρίφτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό (και αναντικατάστατο) σέντερ Παπαγιάννη, 1ος ριμπάουντερ της διοργάνωσης (7,9 ριμπάουντ μ.ο.) και 2ος μπλοκέρ (1,5 τάπες μ.ο.) και τον φόργουορντ Μαντζούκα.

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Δηλώσεις Πρίφτη:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Έφες, η οποία έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να επανέρχεται στα αγωνιστικά της επίπεδα. Εμείς, δυστυχώς, έχουμε να διαχειριστούμε έναν πολύ σημαντικό αριθμό προβλημάτων τραυματισμών εν όψει και της πολύ δύσκολης και συμπυκνωμένης συνέχειας σε ό,τι αφορά στην αλληλουχία των παιχνιδιών.
Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ματς με την Έφες. Σαφώς και θέλουμε να είμαστε μαχητικοί, να παίζουμε σωστά, να πασάρουμε την μπάλα και αυτό είναι μια αδιάκοπη δουλειά. Τώρα, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά».

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ