Πρίφτης: «Πήρα τεχνική ποινή επειδή η μύτη του παπουτσιού μου πατούσε την γραμμή»

Πρίφτης: «Πήρα τεχνική ποινή επειδή η μύτη του παπουτσιού μου πατούσε την γραμμή»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, με τον Έλληνα τεχνικό να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ό Παναθηναϊκός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να φύγει με την νίκη από την Πόλη, απέναντι στην Εφές με τους Τούρκους να παίρνουν την νίκη με 82-81 χάρη σε τρίποντο του Μοερμάν στην εκπνοή.

Μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης ο Δημήτρης Πρίφτης, έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες του για την πολύ καλή εμφάνιση, ενώ σχολίασε και την τελευταία φάση που έκρινε τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και μία σκληρή ήττα έτσι όπως ήρθε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Συγχαρητήρια και στην Εφές για τη νίκη».

Για το τι έγινε στη τεχνική ποινή που δέχθηκε: «Δεν είπα κάτι στον διαιτητή και να σημειωθεί πως απάντησα μετά από ερώτηση. Μιλούσα πως τους παίκτες μου και απλά η μύτη του παπουτσιού μου ακουμπούσε την γραμμή. Για να είμαστε δίκαιοι με είχαν προειδοποιήσει, αλλά αυτό έγινε».

Για την τελευταία φάση: «Όπως είδατε παίξαμε μία άμυνα ζώνης ώστε να αποδιοργανώσουμε την Εφές, Περιμέναμε ένα μπάσιμο ή μία και κάναμε double team, αλλά έγινε μία πάσα και βρέθηκε ελεύθερο σουτ και δεχθήκαμε το τρίποντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ