Ο Ολυμπιακός στους «8» της Ευρωλίγκας – Τα 15 παιχνίδια «φωτιά» και οι 6 νίκες (Pic)

Ο Ολυμπιακός στους «8» της Ευρωλίγκας – Τα 15 παιχνίδια «φωτιά» και οι 6 νίκες (Pic)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει μίνιμουμ έξι νίκες στα εναπομείναντα 15 παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, για να κλειδώσει την 8άδα. Αλλά πόσο πιθανό είναι να το καταφέρει, με τέτοιο πρόγραμμα;

Ο Ολυμπιακός δείχνει φέτος ένα καλό πρόσωπο συνολικά ωως τώρα στη Euroleague. Παρότι δείχνει να κάνει «κοιλιά το τελευταίο διάστημα, είναι ακόμα μέσα στην οκτάδα και συγκεκριμένα στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 12-7.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια, έχοντας ως πρώτο στόχο την καλή αμυντική λειτουργία και υπήρξαν οριακές ήττες που το αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε στις λεπτομέρειες.

Μένουν 15 αγωνιστικές ακόμη και τα δύσκολα είναι μπροστά με το πρόγραμμα να είναι μια πρόκληση από μόνο του και την ομάδα να χρειάζεται τουλάχιστον έξι νίκες για να μπει στα playoffs.

Το πρόγρμμα των Πειραιωτών έχει ως εξής:

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 27/1
Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 2/2
Μπασκόνια – Ολυμπιακός 4/2
Ολυμπιακός – Εφές 10/2
Ολυμπιακός Αρμάνι 24/2
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 4/3
Ολυμπιακός – Ζενίτ 8/3
Άλμπα – Ολυμπιακός 10/3
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 17/3
Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός 15/3
Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20/3
Μονακό – Ολυμπιακός 23/3
Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 25/3
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 1/4
Ολυμπιακός – Ούνιξ Καζάν 7/4

Από τα 15 ματς μόνο τα δύο είναι με, θεωρητικά πάντα και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, πιο εύκοους αντιπάλους, αυτά με Άλμπα και Ζαλγκίρις τα οποία όμως είναι εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίξει και με τις επτά υπόλοιπες ομάδες που είναι για την ώρα στα playoffs, όπου οι δύο ρωσικές έχουν μόλις μια ήττα παραπάνω σε 5η κι 6η θέση αντίστοιχα.

Η 8η Εφές έχει ρεκόρ 10-10 και η 12η Μακάμπι βρίσκεται στο 9-11. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν ρυθμό μετά την αποχή λόγω του κορωνοϊού και οι ερυθρόλευκοι δεν αποτελούν εξαίρεση.

Αν παίξουν όπως στον πρώτο γύρο, ειδικά στις αρχές του, μπορούν να καταφέρουν το θαύμα, το αν όμως θα βρουν δυνάμεις μένει να φανεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ